Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å fungere som forventet (f.eks. opprettholde tilkoblingen din).

Bidra til at flere barn i Zambia får gå på skole!

Rundt 200 000 barn i Zambia går ikke på skole, fordi det mangler både lærere og skolebygg. Siden 2020 har antallet barn ute av skolen økt kraftig på grunn av Covid-19. På landsbygda i Zambia har foreldrene i lokalsamfunnet startet sine egne skoler, slik at barna skal slippe å gå i timevis for å komme til skolen. Uten støtte fra myndighetene er disse skolene i dårlig stand, de mangler skikkelig utstyr og klasserommene er overfylte av elever. Ofte må hele klassen dele på et par lærebøker og læreren kan være den personen i landsbyen som tilfeldigvis har gått lengst på skole selv. Dårlig kvalitet i skolen gjør at mange slutter. Bare halvparten av barna i Zambia fullfører barneskolen og 60% av befolkningen på landsbygda er analfabeter.

1.

Trykk START INNSAMLING. Klasser, skoler, familier og enkeltpersoner kan starte egne innsamlinger. Husk å få med navnet på skolen og klassen.
START INNSAMLING

2.

Finn på noe gøy for å samle inn penger. Sjekk ut vår idébank for inspirasjon.
IDÈBANK

3.

Del innsamlingen med støttespillerne deres.
FINN INNSAMLING

Undervisningsmateriell

1. - 7. trinn

Last ned

8. - 10. trinn

Last ned

1. - 3. VGS

Last ned

Aktive innsamlinger

www.heiverden.no | Kontakt oss: E-mail: post@heiverden.no | Telefon: + (47) 51885500 | Adresse: Hei Verden, Støperigata 38, 4014 Stavanger, Norway